top of page

Solidair winkelen bij SOLIKOOP

logo.png

SOLIKOOP is een solidaire buurtwinkel. Een winkel waar iedereen welkom is en waar heerlijke dagverse producten worden verkocht. En waar mensen met een beperkt budget tot 40% goedkoper hun waren kunnen kopen. 

Maar ook mensen met een gemiddeld en hoger inkomen zijn er heel welkom om tegen marktconforme buurtprijzen te winkelen. Op die manier steunen zij de winkel en zorgen ervoor dat de nodige kortingen kunnen worden gegeven aan mensen die het moeilijker hebben. Zo organiseren we solidair winkelen! 
 

Met Stad Leuven ondersteunen we maar al te graag SOLIKOOP. Zo proberen we wie het financieel moeilijk heeft toch alle mogelijkheden te geven om kwaliteitsvoeding en basisproducten aan te kopen. SOLIKOOP wil als solidaire winkel mensen met een laag inkomen aan een betaalbare prijs laten winkelen in een omgeving waar ook plaats is voor ontmoeting, een kop koffie en een gezellige babbel. 

Wil je SOLIKOOP en het solidair winkelen in Leuven steunen? Doe je boodschappen in de SOLIKOOP in Hal 5 of word vrijwilliger bij de winkel. Je kan ook een gift storten of mee reclame maken online of door de aankoop van een shoppertas.

Ook bedrijven kunnen producten bij SOLIKOOP.

Vooruit_combi_Mild-Red.png
bottom of page